Friday, May 20, 2011

pengubat duka

kadang kadang, tanpa kita sedar,
gelagat kawanlah yang menjadi pengubat,
bila kita sedang berduka.





 
kadang2 kawan sekadar sengeh!
 

dan kita pun turut tersengeh.
:)


tengok, anda pun tersengeh sama!


hargai kawan anda~

8 comments:

Shathirah said...

=')“ Nikmat yang paling berharga selepas nikmat Iman dan Islam, adalah memiliki SAHABAT yang soleh. Jika kamu mendapati kewujudan kasih sayang antara kamu dengannya, maka peganglah ia bersungguh-sungguh.” ~ Saidina Umar Al-Khattab

Raihana Nazri said...

wey. wey tu aku~

adaliaain_perali said...

xde button like ke?

ALM said...

shat : ehehehehehehe. :)

rai : yeke? pasti?

adalia : like dalam hati je pon tape :P

farah said...

lepas ni ada dduk ikut sit lagi x? hehe
:D

ALM said...

kenape? kalau x ikut sit, kau tanak duk sebelah aku dah ke? :'(

farah said...

:P
laa tkut ko tnak duk sblh aku lg
haha
thanks 4 being vnice, superbly supporting, teman bebel, urutimengantok, etc2~
: )

ALM said...

kah3. dah la tadi kelip2 mate time aku exam. cis terganggu tau!

sobs3. trime kasih teman aku satu sem neh. :) terharu aku.