Thursday, November 24, 2011

Hang Out UK-Ireland 4


Day 8 - JUMP's 2nd day.


lepas sarapan dan sedikit pengisian pagi tu, kami bergerak keluar untuk mendaki bukit. wlpn dah siap ada tract smua, tapi mencabar sebab bawak Adik dan Kakak sekali. dan not to forget, time tu hujan dan angin yang sangat kuat. 


 yang perempuan pakai tract biru. yang laki pakai tract merah. (gambar dari fatin)


mula mula nak mendaki. (gambar dari camera fatin)


 gambar mula mula mendaki tak banyak. sebab takut camera basah. dah sampai atas, memang rugi lah kan kalau tak ambil jugak gambar! 


 tepaksa menyorok tepi batu untuk elak camera kena hujan. tapi tak berjaya. dah basah dah Desy T___T

 fatin sedang mengendap :') boleh usha2 gambar yang fatin amek kat sini ok sebelum tekan, warning : gambar fatin amek memang sangat lawa sebab budak neh memang hebat sejak azali? ehehe  ok terasa gambar2 semua amatur  T___T


 jauh kena tinggal.

malas nak upload banyak2. ehehe.



adik  yang dah sangat kesejukan. 


 dah sampai bawah :) rehat2 dan makan tengahari!


 Adik yang kembali ceria~


dan tertidur kepenatan.


Kakak ^.^v


lepas balik tu, ada pertandingan memasak. bahan2 yang diberikan macam tepung, baking powder, telur, garam, gula, minyak, kentang, susu dan lain2.

resepi, menu, itu ikut kumpulan.

jadi kumpulan kami buat kek batoto(kentang) dan pancake. gambar tade sebab fokus memasak. serius.

tadaa! (gambar dari fatin)


sekian.

 

 

2 comments:

-hazen said...

aku amik gambar yang macam titi tu eh? keh2

-hazen said...

ok memang lawa lah gambar member ko tuh.

tu dia letak original size ke ha?

ke dia resize dulu?