Saturday, April 7, 2012

random

macam macam cara kita boleh buat untuk release tension. contohnya,

 conteng tangan sendiri


 main lukis lukis. (2 bonggol yang hitam tu adalah bukit sebenarnya. in case tak nampak sebab buruk sangat kan T__T)


 conteng conteng lagi.


 makan ais krem.


main edit gambar walaupun esok exam -__-


point dia, jangan biarkan diri kita tension lama2. percaya lah buah pun, kalau kita rendam dalam air garam lama lama, akan jadi sangat masin dan kita pun tak lalu makan.

err pandai pandai lah kaitkan.

tapi mesti kena caranya. jangan lah release tension dengan perkara yang mudharat. contohnya, marathon movie sampai tak tidur semalaman. lepastu bila sakit kepala, tension lagi. apakah?

dan macam2 lain lagi lah.

cari lah pengubat yang sebenarnya. 
cari pada Pencipta kita. 
itu yang terbaik.


post blog saat nak exam ni pun salah satu cara release tension. :P

3 comments:

فرح حنىسة said...
This comment has been removed by the author.
ALM said...

kau suka kan, dh komen pastu delete. nasib baik sempat baca. tak jadi nak belanja aiskrem

فرح حنىسة said...

alaaaaaaaaaaaaaah

aku sanggup komen balik. NAK AISKREMM