Tuesday, May 1, 2012

yang mana satu?

antara 



atau,





atau kedua-duanya serentak?
tapi apa kaitan antara keduanya.


pening.

siapa nak jawabkan?

3 comments:

dreamer said...

learn to love what you do. sooner or later what you do will be the things that you love doing. ;)
berbelit tak? tapi cenggitu lah hehe.

ALM said...

maksudnye nak taknak kena love what you do dulu la kan?

T____T

ok ok.

-hazen said...

kalau boleh 'do what you love' itu kira bonuslah.

kalau tidak cubalah 'love what you do'.

pendapat aku, love what you do tu macam ayat pujuk. Tapi tak semestinya benda tu tak elok kalau terpaksa 'love what you do'.

samalah macam, 'do what you love' tak semestinya benda tu elok.

:D

kalau aku, aku lebih suka 'do what you love'