Monday, July 2, 2012

balik malaysia


sebenarnya makin dekat dengan cuti dan tarikh balik malaysia,
makin hilang fokus dan rasa tak mahu ambil exam.

like, seriously.

moga kelas kejap lagi boleh fokus sampai ke akhirnya.

*tolong lah marah saya bagi yang mengenali*

T___T

one month to go.

4 comments:

فرح حنىسة said...

habiskan exam dulu..

TAHUN EMPAT DAH BIB

Labibah Mahdzir said...

tu kire marah ke? -___- kenapa tak takut pun (?) ehehe.

humaira said...

symptom yang sama di alami di sini.
cuma di sini dah start study leave.
bahaya kekadang, buka buku, tapi fikiran melayang kat nasi kerabu, durian, suasana pagi di malaysia. hahaha.


tak reti nak marah.
just nak wish, All the best untuk orang di sana. belajar molek2.

^^

Labibah Mahdzir said...

err. malunye ade scorer tegur. insyaAllah moga Allah permudahkan urusan orang di mesir tu juge. ^__^