Sunday, March 4, 2012

tarbiyah rufaidah





"ok..faidah nak belaja.." sambil ambil nota statistic aku.
"owh. tp ni kertas acik faidah. ni kertas faidah.." sambil bagi kertas yang dah diconteng2nya.
"alaaa faidah nak yang tu.." 
"ni lecture not acik. nampak ni, sta-tis-tic. faidah mana belajar lagi. faidah belajar la bulat2 dulu.."


lepastu dia buat muka merajok gini. 




mana tah dia belajar. nasib baik memang comel >__<



"ok faidah amek yang ni la.." sambil amek slide aku pulak.
"ni pon acik punya. data presentation. faidah belum belajar lagi. tu belajar bulat kecik bulat besar dulu.."




... kuat merajok sungguh budak nih.



"nah faidah amek kertas acik kinah ni.." -kertas kosong
"tanak.."
"nah amek la yang ni.." bagi lecture note yang dah tak guna pulak.
"ehehe.." terus suka. senyap terus.




rupanya dia nak kertas yang dah printed. die nak highlight2 macam ktorang semua tengah belajar. masyaAllah budak2 memang suka tiru orang dewasa kan?


dengan budak kecik yang tak tau pape pun Qudwah tu penting, apatah lagi kepada manusia yang dewasa dan bijak berfikir. 


ya Allah. jadikan aku contoh yang baik. amin amin!




ok sambung main dengan rufaidah lagi!




rufaidah - "pedah"


6 comments:

Anonymous said...

confirm kau jadi ibu mithali

ALM said...

amin kan jela.

tapi hakikatnya. part individu muslim pon belom berjaya lagi. T___T

nhuda said...

asek blaja bulat kecik bulat besar je, tu yang nak blaja statistik jugak tu.kih3

pssttt.. canteknya angel dia :P

Amr said...

rufaidah ni anak sape kak amer??

ALM said...

anak kakak yang study sini. comel kaaann? ^___^

ruQ said...

comelllllll 8O